Ga naar hoofdinhoud

Succesvolle veiling door vv Una in Veldhoven

Loterij vv Una Veldhoven

In aanwezigheid van het gehele veilingteam mochten we afgelopen maandag een mooie cheque in ontvangst nemen in Veldhoven ter waarde van maar liefst € 12.500,-!

Elk jaar houdt vv Una te Veldhoven een veiling waarbij er goede doelen worden gekozen die dicht bij de club liggen. Dit jaar was Matchis één van de goede doelen waarvoor geld werd opgehaald. Thijs Slegers had een nauwe band met vv Una en heeft zelfs de eerste jaren van de veiling meegewerkt om zoveel mogelijk geld op te halen. Het lijntje met Stichting Matchis was dus snel getrokken en begin november ging de 2 daagse veiling van start.

Een lange lijst aan de meest uiteenlopende prijzen passeerden de veilingmeester en dankzij de gulle bieders was de opbrengst voor stichting Matchis € 12.500,-. Een prachtig resultaat!

Door 9 bedrijven werd er geld gegeven voor de aanschaf van een nieuwe prikstoel. Het restant van het bedrag zal gebruikt worden voor de registratie en typering van nieuwe donoren in het wereldwijde donorbestand. Nogmaals hartelijk dank voor dit mooie initiatief.

Doneer