Ga naar hoofdinhoud

Benefietgala voor Stichting Matchis: de laatste tafels

Stamcelgala

Op 16 september organiseert Matchis Fonds Stamceldonatie een unieke benefiet gala-avond: dineren voor stamcellen. Deze avond vormt de start van de Week van de Stamceldonor en heeft het doel om geld op te halen voor Matchis om door te kunnen gaan met de levensreddende wervingscampagnes om nieuwe donoren te blijven registreren.

Steun Matchis met een tafel
De gasten van het Stamcelgala worden verwelkomd in het Prinses Theater, het oudste theater van Rotterdam. Deze authentieke en charmante locatie in hartje Delfshaven is volledig gerestaureerd in oude stijl. Hier wordt een tongstrelend diner aan tafelgasten geserveerd.

Stand-up comedy talent Kor Hoebe, die ook optreedt in social media campagnes van Matchis, is de host van de avond. Samen met een team van comedians geeft hij op ludieke wijze kleur aan de avond. Een veiling met bijzondere kavels zorgt voor verdere verhoging van zowel de sfeer als de opbrengst. Kortom, zo’n fantastische maandagavond maakt een mens niet gauw mee. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede van Matchis Fonds Stamceldonatie.

Het bedrag voor een tafel van 8 gasten bedraagt €4.000,-. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar!
Interesse? Neem dan contact op met Bert Elbertse van Matchis:
bert.elberste@matchis.nl of 06-53406181.

Doneer